Easy Humorous Trivia Questions and Answers

Posted on

It is time to test yourself with these funny quiz questions. From silly trick questions to humorous facts, see how many of these you are able to get right.

The main idea of this quiz is to bring a smile to your face and to make you say “huh, I had absolutely no idea about that” It means you are able to expect some pretty weird trivia questions here. We think that you will be pretty surprised with these humorous trivia questions.

Easy Humorous Trivia Questions and Answers

Easy Humorous Trivia – Questions and Answers

Here are easy humorous Trivia questions and answers:

1. What can be broken, but it is never held?

Answer: A promise

2. It goes all over the world, but always stays in a corner. What is that?

Answer: A Stamp

3. What does come down but never goes up?

Answer: Rain

4. What falls and never breaks? And what breaks and never falls?

Answer: Night falls and day breaks.

5. What do you sleep on?

Answer: A dream bed

6. What has a head and a tail, but it does not have a body?

Answer: A coin

7. Most of the children love to carry these keys. What are those keys?

Answer: Cookies

8. How did the man kick his soccer ball 10 feet, then have it come back to him on its own?

Answer: He kicked the ball by himself.

9. There are three men on a boat. Then, their boat sinks in the lake, but only two men get their hair wet. Why?

Answer: Another man was bald.

10. What does everyone need, want, and ask for but never take?

Answer: Advice

11. I get smaller every time I take a bath. What am I?

Answer: Soap

12. How lots of times does the average person laugh in a day?

Answer: It’s 13. Just think how much you laugh an hour and you will be around the right number. Actually it would be more than that.

13. What is a Rocky Mountain oyster?

Answer: Rocky Mountain oysters are a delicacy made from bull testicles. Yeah, they are as disgusting as they sound.

14. How long is New Zealand’s Ninety Mile Beach?

Answer: It is only 88km, so 55 miles long. Discovered on the northern tip of the North Island, Ninety Mile Beach is one of the most beautiful beaches in New Zealand.

15. What is the Italian word for pie? Do any of you get this one?

Answer: It is pizza. That is why it is funny when in the United States you see pizza pie, because really it’s pie pie.

16. How many months have 28 days in them?

Answer: All of the months.

17. What is the ingredient of Bombay Duck?

Answer: Particularly, a Bombay duck is a pungent fish from India.

18. Which movie star entered a content about himself only to come 3rd in it?

Answer: Charlie Chaplin.

19. What is the collective noun for a group of pandas?

Answer: An embarrassment of pandas.

20. Who composed the music for Sonic the Hedgehog 3?

Answer: Michael Jackson.

21. Which country do kiwifruit originate from?

Answer: Even though New Zealand is associated with kiwifruit, it was originally called the Chinese gooseberry, so it originated from China.

22. In Georgia, it is illegal to eat with a fork?

Answer: That would be fried chicken. You have been warned.

23. Which part of his body did musician Gene Simmons from Kiss insure for one million dollars?

Answer: It was his infamous tongue.

24. Who was the first television couple to be shown in bed together on prime-time television?

Answer: Fred and Wilma Flintstone, that naughty duo.

25. What Benedictine monk invented champagne?

Answer: Dom Pierre Pérignon.

26. In which country are Panama hats made?

Answer: Panama hats are hand-woven in Ecuador by craftsmen hailing from the cities of Cuenca and Montecristi.

27. Which European country has 158 verses to its national anthem?

Answer: Greece

28. From which country do French fries originate?

Answer: Belgium. Although it is disputed by France and the Netherlands, but Belgium who have the biggest claim on the French fry.

29. If you dug a hole through the centre of the earth starting from Spain, which country would you end up in?

Answer: New Zealand.

30. Which sea creature has three hearts?

Answer: Octopus.

31. True or false: You are able to sneeze in your sleep?

Answer: That one is false.

32. The first hockey pucks used in early outdoor hockey games were made of what?

Answer: Frozen cow dung.

33. Which European country eats the most chocolate per capita?

Answer: Switzerland

34. Who famously (and drunkenly) once said: “My dear, you are ugly, but tomorrow I shall be sober, and you will still be ugly.”

Answer: That was Winston Churchill with that wicked quip.

35. Which world city has the slogan: “What Happens Here, Stays Here”.

Answer: Las Vegas.

36. Only two mammals like spicy food, what are they?

Answer: Humans and the legendary tree shrew.

37. What do the “M’s” in M&Ms stand for?

Answer: Forrest Mars and Bruce Murrie, the two businessmen who made the candy-coated chocolates.

38. What is the only number spelled out in English with the same number of letters as its value?

Answer: Four

39. What large animals other than members of the cat family purr when they are happy?

Answer: Brahma Bulls

40. What is the name of the toy cowboy in the Toy Story movie?

Answer: Woody

41. What is the color of an emerald?

Answer: Green

42. What is something which you hit with a hammer?

Answer: A Nail

43. What is the name of a place you go to see lots of animals?

Answer: The Zoo

44. Whose nose that grew longer every time he lied?

Answer: Pinocchio

45. What is the name of the fairy in Peter Pan?

Answer: Tinkerbell

46. What do you get if you freeze water?

Answer: Ice

47. What colors are the stars on the American flag?

Answer: White

48. In the song of Jack and Jill, what do Jack and Jill take to the top of the hill?

Answer: A pail of water

49. Where does the President of the US live while in office?

Answer: The White house

50. How lots of planets are in this solar system?

Answer: Eight

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *