Bing Disney Quiz

Posted on

In the Bing Fun quiz, there are a number of quizzes that you are able to take such as Homepage quiz, Surprise Me, Celebrity Quiz, News Quiz, Geography and some other puzzles and games. If you want to take the quiz, you are able to take it now there. When there are questions about Disney, if you are Disney lovers, it may be easy for you. However, if you are not a Disney lover, it will be a little bit hard. So, here we have some examples of quiz questions about Disney that you can learn.

Disney Quiz Questions and Answers

Below, we have some examples of quiz questions about Disney in the form of multiple choices.

Bing Disney Quiz

1. Who was the enemy of Snow White?

a. The Evil Queen
b. Maleficent
c. Cruelle De Vil
d. Scar

The answer: a. The Evil Queen

2. What was the name of the man who made Pinocchio?

a. Lionel
b. Paul
c. Geppetto
d. Rusty

The answer: c. Geppetto

3. Originally Mickey Mouse was called…

a. Keith Mouse
b. Martin Mouse
c. Mortimer Mouse
d. Michael Mouse

The answer: Mortimer Mouse

4. The character who sang the song Under The Sea in the film The Little Mermaid is …

a. Dory
b. Pascal
c. Nemo
d. Sebastian

The answer: d. Sebastian

5. Aladdin takes place in …

a. Agrabah
b. Cairo
c. Mosul
d. Esfahan

The answer: a. Agrabah

6. In the Lion King, what is the name of Simba’s father?

a. Mufasa
b. Timon
c. Pumbaa
d. Nala

The answer: a. Mufasa

7. Where was the setting of the film Pocahontas ?

a. Dundee
b. Montreal
c. Tsenacommacah
d. Burnley

The answer: c. Tsenacommacah

8. Where was Buzz Lightyear stationed before he joined Woody and the gang in Toy Story?

a. The Moon
b. Gamma Quadrant of Sector 4
c. Alpha Centauri
d. Cardiff

The answer: b. Gamma Quadrant of Sector 4

9. In a Bug’s Life, what is the name of the accident-prone ant?

a. John
b. Sid
c. Flik
d. Harley

The answer: c. Flik

10. Who was Bambi’s rabbit friend?

a. Peter
b. Thumper
c. Fiver
d. Rick

The answer: b. Thumper

11. The sequel to the 1996 version of 1010 Dalmatians is called…

a. Even More Dalmatians
b. 101 Dalmatians: We’re Going To Need a Bigger Kennel
c. 102 Dalmatians
d. Dalmatians: We’ve Lost Count!

The answer: c. 102 Dalmatians

12. In the Cars, what color car is McQueen?

a. Red
b. Blue
c. Black
d. White

The answer: a. Red

13. Disney also makes Star Wars films. What was the first Star Wars film in Disney?

a. Star Wars Episode IV: A New Hope
b. Star Wars: The Force Awakens
c. Rogue One
d. Star Wars: The Last Jedi

The answer: b. Star Wars: The Force Awakens

14. In the ‘Up’ movie, there is an old man. Who is his name?

a. Carl Fredricksen
b. Doug Fredricksen
c. Ken Fredricksen
d. Fred Fredricksen

The answer: a. Carl Fredricksen

15. In Finding Nemo, there is a gigantic Australian shark. What is the name of it?

a. Bruce
b. Shane
c. Jason
d. Tim

The answer: a. Bruce

After you learn the quiz questions about Disney in the form of multiple choice above, here we have the quiz questions in the form of an essay. You are able to check them out.

1. You surely have heard the song ‘Let It Go’. What Disney film does feature this song?

The answer: Frozen

2. In the Jungle Book, there is a bear. What is the name of it?

The answer: Baloo

3. In Moana, who voiced Maui?

The answer: Dwayne ‘The Rock’ Johnson

4. In the 2019 live action adaptation of Aladdin, who plays the Genie?

The answer: Will Smith

5. At the end of the film, what is the color of Rapunzel’s hair?

The answer: Brunette/ Brown

6. In Toy Story, there is a kid. What is the name of the kid?

The answer: Andy

7. What is the color of the dress which is worn by Cinderella to the ball?

The answer: Blue

8. Snow White lives with a number of dwarfs. How many dwarfs are there?

The answer: Seven. Those are Grumpy, Doc, Sleepy, Bashful, Dopey, Happy and Sneezy.

9. What type of animal is King Louis in the Jungle Book?

The answer: Orangutan

10. In the Little Mermaid, what is the name of the villain?

The answer: Ursula

11. In Frozen, Elsa has a sister. Who is the name of her sister?

The answer: Anna

12. Have you heard a song entitled ‘You’ve Got A Friend In Me’? Who is the writer of this song?

The answer: Randy Newman

13. There is a princess in Aladdin. What is the name of the princess?

The answer: Princess Jasmine

14. There are a number of Disney Princesses. Which princess does sing ‘Once Upon a Dream’?

The answer: Sleeping Beauty

15. In The Incredibles, who is the fashion designer?

The answer: Edna Mode

16. In Tangled, who is the real name of Flynn Rider?

The answer: Eugene Fitzherbert

17. In what Disney film the characters Sadness, Disgust, Joy, Anger and Fear?

The answer: Inside Out

Some Quiz Questions in Bing Fun

If you access Bing Fun, you will find some quiz questions about Disney by clicking on the Surprise Me quiz. Then, there are some options and you have to choose Pixar. In Pixar, you will get some quiz questions about Disney. Here are the questions including the answers.

1. In Bug’s Life, Kevin Spacey was the voice of which character?

a. Heimlich
b. Francis
c. Slim
d. Hopper

The answer: Hopper

2. In Finding Nemo, what type of fish is Marlin?

a. Goldfish
b. Orange roughly
c. Regal angelfish
d. Clownfish

The answer: d. Clownfish

3. Randy Newman composed music in Pixar movies. What movies of Pixar did Randy Newman not do it?

a. Toy Story
b. Monsters, Inc.
c. Cars
d. Ratatouille

The answer: d. Ratatouille

4. In Pixar, what is the name of the iconic lamp mascot?

a. Luxo Jr.
b. Leela
c. Lampy
d. Lenny

The answer: a. Luxo Jr.

5. In the movie ‘Monsters University’, who is the voice of Dean Abigail Hardscrabble?

a. Angela Lansbury
b. Maggie Smith
c. Judi Dench
d. Helen Mirren

The answer: D. Helen Mirren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *