Bing Champions League Quiz

Posted on

If you want to test your knowledge about Champions League, you are able to try taking Champions League quiz on Bing quiz. We think that taking Champions League quiz is a good option for you to spend your spare time.

Champions League Quiz – Questions and Answers

Below, we have some examples of quiz questions about Champions League in the form of multiple choices.

Bing Champions League Quiz

1. How many teams that take part in the Champions League?

A. 28
B. 32
C. 30
D. 34

Answer: B.32

2. In what year did the Champions League become rebranded from the European Cup?

A. 1991
B. 1992
C. 1993
D. 1994

Answer: B.1992

3. In what year did the European Cup first take place?

A. 1955
B. 1953
C. 1950
D. 1951

Answer: A.1955

4. Real Madrid claimed the first European Cup, but which side did they beat 4-3 in the final?

A. Barcelona
B. Partizan
C. Stade Reims
D. Valencia

Answer: C. Stade Reims

5. Which team that has lost the most Champions League finals without winning the tournament themselves?

A. Atletico Madrid
B. Stade Reims
C. Valencia
D. Barcelona

Answer: A. Atletico Madrid

6. Zinedine Zidane, Bob Paisley and which other manager who have won three Champions League titles – more than anyone else?

A. Aleq Ferguson
B. Carlo Ancelotti
C. Arrigo Sacchi
D. Kevin

Answer: B. Carlo Ancelotti

7. Marseille won the competition in its first year as the Champions League, however who did they defeat in the final?

A. Barcelona
B. PSV Eindhoven
C. AC Milan
D. Valencia

Answer: AC Milan

8. Only one English footballer is in the top 30 Champions League all time scorers. Who is it?

A. Bobby Charlton
B. Wayna Rooney
C. Frank Lampard
D. Gary Lineker

Answer: B. Wayne Rooney

9. Clubs from which of those countries which have won the competition the most times?

A. Spain
B. Italy
C. England
D. France

Answer: Spain

10. Which footballer has made the most appearances in the history of competition?

A. Cristiano Ronaldo
B. Xavi
C. Iker Casillas
D. Alan Shearer

Answer: C. Iker Casillas

11. Zinedine Zidane scored a stunning volley to win the 2002 final, however in which stadium did it take place?

A. Old Trafford
B. Parc des Princes
C. Hampden Park
D. Xavi

Answer: C. Hampden Park

12. Which country that has hosted the Champions League final the most times?

A. Italy
B. England
C. Spain
D. France

Answer: Italy

13. Which was the first English team to win the trophy?

A. Liverpool
B. Nottingham Forest
C. Manchester United
D. Barcelona

Answer: Manchester United

14. Who missed AC Milan’s final penalty to complete a ridiculous comeback for Liverpool in the 2005 final?

A. Andrea Pirlo
B. Andriy Shevchenko
C. Serginho
D. Sandro Tonali

Answer: B. Andriy Shevchenko

15. Ole Gunnar Solskjaer famously scored the winner in the 1999 final, however who scored Bayern’s goal that night?

A. Mario Basler
B. Carston Jancker
C. Alexander Zickler
D. Jens Petter

Answer: B. Carston Janckler

16. Cristiano Ronaldo is the competition’s all-time top scorer, against which team has he scored the most goals?

A. Benfica
B. Arsenal
C. Juventus
D. Barcelona

Answer: C. Juventus

17. In the 2019 final, which Spurs player’s handball gifted an early penalty to Liverpool?

A. Moussa Sissoko
B. Jan Vertonghen
C. Toby Alderweireld
D. Fikayo Tomori

Answer: A. Moussa Sissoko

18. Which player scored the most recent Champions League hat trick?

A. Josip Ilicic
B. Gabriel Jesus
C. Arkadiusz Milik
D. Toby Alderweireld

Answer: A. Josip Ilicic

19. Lionel Messi and which other player are the only to have scored five goal in a Champions League match?

A. Cristiano Ronaldo
B. Luiz Adriano
C. Ruud Van Nistelrooy
D. Gabriel Jesus

Answer: B. Luiz Adriano

20. Who was the first Englishman to score a hat-trick in the competition?

A. Mike Newell
B. Andy Cole
C. Alan Shearer
D. Rio Ferdinand

Answer: A. Mike Newell

Other questions of Champions League Quiz

1. Do you can discover every club that reach the half-finale in Champions League?

2. Do you know who the winners, runners-up and venues for all seasons of the Champions League?

3. Do you know name the teams in the 2018 – 2019 UEFA Champions’ League Group Stage?

4. Do you know name the top goal scorers in UEFA Champions League and the European Cup history?

5. Do you know name the 20 best performing Champions League teams of all time?

How to take the Champions League quiz on Bing

If you want to take a quiz about Champions League on Bing, of course you need to go to Bing. There, you will find lots of quizzes. One of them is about Champions League. Simply, you are able to click on Bing Quiz Champions League. Then you will be brought to a page where you can choose the sites offer quiz Champions League. After that, click on Play Quiz if you want to answer the question. For some sites, they are going to give you a duration to answer all the questions. Usually, you will have about three minutes up to five minutes to answer. So, make sure that you are able to answer correctly and quickly.

The knowledge of Champions League is really important when you decide to take the quiz about Champions League in Bing. We get information that there are also lots of people who have already take this quiz Champions League in Bing. So, let us try to test your knowledge about the Champions League now. After you answer all the questions of Champions League quiz, then you are able to get your scores. Aside from that, you are able to know how much your knowledge about the Champions League. If you get a high score after you take this Quiz Champions League in Bing, you are able to share your high score to your social media like Facebook or Twitter. However, if you have a low scores, you do not be sad, you are still able to take the quiz back later.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *